РЕЗУЛТАТИ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Ивайло

"Както повечето хора реших от новата година да започна да отслабвам. Но исках да не бъде само на думи и с продължителност 2-3 дена. Доверих се на Марти и Пламен, защото виждах промените върху Марти и това ме мотивира, че мога и аз да се променя. За 50 дни свалих около 11 килограма, като най-важната част от този период е, че успях да се науча да се храня правилно. Вече повече от 3 месеца поддържам килограмите си и съм много благодарен за този режим! Издържливостта ми в моя спорт се подобри драстично, а с нея и резултатите. Определено силно препоръчвам режима!"

Христо

"Купих програмата за да имам добър хранителен режим, но след 2рия месец всичко е до характера. Всяка вечер в продължение на 1 месец вечерях салата един ден ми писна, но продължавах да ям салата защото знаех, че е за мен. Сега не мога да гледам салата ама да. Не спазвах много от нещата, повечето пъти действах на моя глава, но взех фитнес режима от тази програма за напреднали. Благодаря, че помагате на хората. Просто реших да споделя какво направих аз за тези месеци труд. Започнах да тренирам Февруари купих програмата някъде лятото В началото бях 102кг сега съм 86. Целта ми е 80/78."

Миглена

"Започнах програмата, създадена от синът ми и Пламен през септември 2022. Тежах 79кг. Бях започнала да тренирам много преди режима, но както всички знаем схемата "тренировки без правилно хранене", не работи! С помощта на Пламен, когото смятам за абсолютен професионалист в областта на фитнеса, успях да напасна тренировките на начина си на живот и на целите, които исках да постигна. Подобри се както физическото, така и психическото ми здраве. Придобих полезни навици на хранене, които са от съществено значение за поддържане на теглото. Тренировките станаха задължителна част от ежедневието ми. Спортувам с удоволствие, а не защото трябва. Ключовете думи за постигането на всяка цел са ТЪРПЕНИЕ и ПОСТОЯНСТВО! Препоръчвам режима, не защото е създаден от сина ми и Пламен, а защото работи и имам доказатекство-аз. Допълнителен бонус е персоналната подкрепа на Пламен и Мартин. Успех на всички"

Тодор

Петко

"Още през зимата тренирах когато бях около 82 кг. Започнах режимът на база програмата, правилно хранене и тренировки. За 3 месеца свалих 8 кг и влязох в желаната форма, чувствам се добре и изглеждам добре. Благодаря на Пламен и Друмев за помощта и силно препоръчвам програмата им за отслабване!"

Деница

“Не знаех как да се храня правилно, имах страх от храната, тя беше мой враг най-общо казано. Изпитвах ужас от това да ям въглехидрати, бях на кето режим, който ми донесе повече негативи, отколкото позитиви. Реших да се обърна към Мартин и Пламен, защото видях, че могат да ми бъдат полезни и плана, който ми изготвиха ми даде основополагащи насоки в това да разбера как храната може да ми помогне да се чувствам добре физически и психически. Когато съм имала нужда от разяснение за нещо, винаги са били насреща и целта им е човек да се чувства добре и да вижда резултати. Благодаря им и на двамата, препоръчвам на всеки, който иска да бъде по-добра версия на себе си!

Стилиян

Александър

Човек съм, който тренира. Винаги храната ми е била слабост. Бивш боксьор съм, спрях бокса качих килограми но продължавам да тренирам сега за здраве. Това което Друмев и Пламен са направили като програма е толкова добре описано , не както повечето режими от които хората правят пари. Тук режимът е направен ЗА хората, а не просто така. Много ми помогна да си върна старата форма и да поддържам килограмите и естествено да се чувствам добре. Много е важно човек да го прави за да се чувства той самият добре, а не другите да го харесват.

Петър

Мартин

"Дълги години се борех да влезна във форма и да я задържа. След като успях с помоща на моят партньор и добър приятел Пламен Стойков се роди идеята да започнем да помагаме и на други хора, които имат същият проблем какъвто имах аз."

Мартин

"Като цяло спортувам от 7 годишен и съм минал през различни спортове. Но правилното хранене и хранителните режими допреди ми бяха непонятни и трудни за изпълнение. И общо взето се бях предал и бях приел пораженческия начин на мислене, бях приел, че едва ли някога ще видя пресата под всичките мазнини и просто блъсках железата във фитнеса и имах начин на хранене като на strongman атлетите. И така се докарах до 91 кг. на 1.74 височина. Обаче след като видях какво ти постигна, се мотивирах и след като реших да се завърна към бойните спортове знаех, че ще трябва да изгоря доста подкожни мазнини, защото доста ми тежаха. След закупуването на тази програма, смело мога да заявя, че това е едно от най-смислените неща за които съм давал пари. Нещото, от което се възползвах най-много в самата програма, беше хранителния режим. И с доста воля, в рамките на 5 месеца (от септември до януари) животът ми се промени, както и разбиранията ми за храненето, видях че няма нищо сложно в следенето на хранителните стойности. Разбира се, всичко стана и с много кардио. Силно препоръчвам тази програма, защото благодарение на нея започнах да се чувствам добре в кожата си, а това е нещо изключително важно, не само да изглеждаш добре на плажа, но и за да бъдеш по-добър човек, по-добра версия на себе си, да имаш самоуважение и да постигаш целите си в личния и професионалния живот!"

Николай

Цветослав

"За 3-4 месеца ги свалих и първия месец правих кардио почти всеки ден, а останалите месеци малко по рядко 2-3 пъти в седмицата правех кардио във фитнес"